Følgere

søndag 31. juli 2011

Kort med tag

Jeg har laget et mindre kort (9x15cm) med tag. Det er greit å få brukt noen rester :-)


Enkelt pyntet med stempel i fokus.Rundt stempelet har jeg tegnet opp et hjerte i glitter.


Forside tag.


Bakside tag.

Dette er mitt bidrag hos Papirdokkene "Tag og stempel".

Materialer: Papir - Prima. Stempler: hjerte og tekststempel - North Stamps, kant - Prima. Hvite blomster - Storyteller. Roseknopper, metallsommerfugl og perler - Kort&Godt. Sløyfe - Papermania. Bladpunch - MS.

For noen dager siden var jeg på Hobbykunst megastore i Vestby. Jeg må bare innrømme at med et så stort utvalg blir det nesten vanskelig å bestemme seg for hva man skal velge, det blir litt overveldende. På et punkt blir det dessverre lommeboken som må si stopp ;-) Men det gikk jo noen hundrelapper. Jeg kan absolutt anbefale denne butikken, de har et stort utvalg, og prisene er fine.

lørdag 30. juli 2011

Card with tag

To make this card I've used the sketch from Inspiraional Card Sketches.


Orange is not a colour that I use often, and even more rarer - orange and pink together, but this time I think it looked nice.


Materials: Papers - DCWV. Grei lace and image - Panduro. White lace and brown flowers - Storyteller. Pink flowers - Kort&Godt. Bow - Papermania.

fredag 29. juli 2011

MMSC114

I have made a card to the challenge over at Priscilla Styles "Midnight Madness Sketch Challenge".


My card is clean and simple. I think this stamp is so beautiful that there is no need for a lot of other decorations.

Materials: Paper - DCWV. Stamp - Kort&Godt. Flowers - Papirdesign. Leaf punch - Martha Stewart. Pearls - Kort&Godt. Cats Eye "Alabaster".

torsdag 28. juli 2011

Grønn

Når man bestiller bazzill fra internett er det ikke alltid at fargen er slik man forestilte seg.. Det er absolutt tilfelle med den jeg har lagd kort av her. For å være ærlig syntes jeg fargen var forferdelig! Men så tok jeg utganspunkt i bazzillen og fant papirer og bilde som passet til. Og nå må jeg innrømme at det ble ikke så værst likevel ;-)


Bildet er fra et hefte jeg kjøpte på Rema1000 (jeg så de hadde det på Mega også) som heter "Nostalgisk sommer". Det er fullt av bilder, klistremerker o.l.


Med dette kortet deltar jeg i utfordringen "Grønn" hos Scrapperiket. Jeg har brukt "gusjegrønn" bazzill, grønt papir, grønt i bildet og en grønn fugl.

Materialer: Papirer - DCWV. Fugl - Søstrene Grene. Fjær - Panduro. Perler - Kort&Godt. Kantpunch - MS.

onsdag 27. juli 2011

Bursdagskort

I dag har det blitt 2 innlegg fra meg, så ta gjerne en titt på innlegg under her også :-)
Været har vært litt så som så i det siste, og da trenger man vel ikke ha så dårlig samvittighet for å sitte inne og lage kort ;-)


Hos Nordsalten Hobbyklubb er det en skisseutfordring denne gangen. Jeg har nok tolket skissen litt fritt, men håper den blir godkjent.


Jeg har brukt Cats eye Alabaster (hvit) rundt kanten på det brune papiret, og en brun Cats eye på det prikkete papiret.

Materialer: Brunt papir: DCWV, prikkete papir: Pink Paislee. Diecut og perler: Kort&Godt. Papirbåndet er et innpakningsbånd fra Nille. Brun liten blomst: Storyteller. Andre blomster og charm: Kuttut. Tekststempel: Kort&Godt. Sommerfuglstempel: Panduro.  

Julehjerte

Her kommer det enda et julekort fra meg, denne gangen formet og flettet som en julekurv.


Jeg har først flettet og pyntet hjertet. Deretter har jeg limt det på en dobbelt bazzill og klippet rundt hjertet. Tutorialen har jeg funnet hos Stampartic.


Dette er mitt bidrag til Panduros utfordring hvor man skal la seg inspirere av forsiden på siste Pandurokatalog. Min inspirasjon har jeg fra alle firkantene på rekke og rad.

Materialer: Prikkete ark - Nille. Tekststempel - North Star. Kantstempel - Viva. Perler - Kort&Godt. Motivet er en gavepakkelapp. Metallengel - Kuttut. Snøkrystaller, sløyfebånd og lyst papir "Winter Wonderland" er fra Panduro. Jeg har også brukt sølvglitter, men det kommer ikke så godt frem på bildene ser jeg.

tirsdag 26. juli 2011

Kort til en mann

Å lage kort til en mann er ikke alltid like lett. Det passer liksom ikke med masse blomster og blonder. Men utfordringer tar man på strak arm - ikke sant? ;-)


Utfordringen hos Heidis hobbystuggu denne gangen er å lage et kort til en mann. I tillegg skal det være med tekst som ikke er et tekststempel. Jeg har valgt å skrive for hånd med en hvit penn.


Øyenstikkeren er et stempel fra Panduro hvor jeg brukt hvit stempelsverte. Papirene er rester som jeg dessverre ikke vet leverandøren på. Alle bildene og bilen har jeg funnet på internett. Bilen er forøvrig satt på med limputer.

mandag 25. juli 2011

3 materialer

Thats just so cute har en utfordring hvor man skal bruke minst 3 forskjellige materialer i tillegg til papir.


Jeg har brukt en metallsommerfugl, perler, blonde og silkesløyfe.


Med så vakre papirer trenger man ikke å pynte så veldig mye syns jeg, og jeg liker den enkle stilen :-)

Materialer: Papirer - Pink Paislee. Perler - Panduro. Blomster og sommerfugl - Kort&Godt. Sløyfe - Papermania. Blonde og tag vet jeg dessverre ikke hvilken leverandør de kommer fra.

søndag 24. juli 2011

Sommerbingo

Papirdokkene har en sommerbingo som utfordring. Jeg har valgt en diagonal rekke: perler, sommer, blomster.
Materialer: Papir - Pink Paislee. Fra Kort&Godt: tekststempel, metallsommerfugl, rosa blomster, perler. Grønne blomster - Papirdesign.

fredag 22. juli 2011

Julekort i blått og brunt

Jeg har laget et julekort til utfordringen hos Sketchy Colors der man skal bruke lyseblått, beige og brunt. I tillegg skal man bruke en skisse.


Det er ikke alle som er like glad i julenisser i rødt og grønt, så dette får være et alternativ til dem.


For å få litt liv i kortet har jeg satt limputer på jenta og lyslykten. Jenta, lysene og juletreet er fra et klippeark.


Materialer: Brunt papir - Prima. Lyseblått papir - Melissa Frances. Kantpunch - MS. Utklippsark - Inger Harding. Snøkrystaller og lyseblå perler - Panduro. Tekststempel - North Stamps.

torsdag 21. juli 2011

Flower Power

Jeg liker best den enkle stilen på mine kort, så jeg pleier ikke å bruke så veldig mange blomster. Så for meg er det relativt mange blomster på dette kortet. Dette er mitt bidrag til utfordringen hos Anonyme Scrappere "Flower Power".Materialer: Papir: Melissa Frances. Hvite blomster: Storyteller. Rosa blomst og glassranke: Kort&Godt. Bladpunch: MS. Stempel: Ladybug. Diecut: Kort&Godt.

onsdag 20. juli 2011

Vintage

Hos Vintage utfordring skal man bruke 3 forskjellige dies/puncher.


Jeg falt umiddelbart for dette bildet jeg fant på nettet. Det bare måtte brukes, det inneholder jo mine to favoritt"ingredienser" - nemlig fugler og bruntoner :-)


Jeg har brukt en kantpunch fra Martha Stewart, bladene er også en punch fra MS. I tillegg har jeg brukt en rund die's fra Kort&Godt.

Andre materialer: Brunt papir - Prima. Notepapir - Karen Marie Clip. Blomster - storyteller. Blonde - Maya Road. Perler - Kort&Godt.

mandag 18. juli 2011

En sjiraff?

Ja, det er nok et noe uvanlig motiv :-) Men som mor så datter. Jeg har en dille på fugler, og hun for sjiraffer :-D  Altså er dette et bursdagskort til min datter som fylte 19 år før helgen. Hun er ikke glad i dill og dall, så det kunne ikke bli mye pynt på dette kortet.


Men for at det ikke skulle bli altfor kjedelig lagde jeg et easel-kort.


Jeg skrev ut et dikt som er en hyllest fra mor til datter. (håper det er leselig på bildet. Ellers kan du trykke på bildet så kommer det opp en ny side i større format)


Slik ser det ut fra siden.

Materialer: Papirer fra Prima og DCWV. Diecut - Kort&Godt. Bilde og dikt fra nettet. Noen kanter er svertet med Catseye.

søndag 17. juli 2011

Make it sparkle

Gingerloft challenge wants us to "make it sparkle".


 The sentiment says "Happiness is not a station you arrive, but a way to travel"


I have used sparkeling silver and pink glitter on the flowers and on the edges around the mothif.


Materials: Paper - DCWV. Stamp - Kort&Godt. Sentiment - Kort&Godt. Cornerstamp - Prima. Glitter - Stickles, Silver and Cotton candy. Pink flowers - Kort&Godt. Grey flowers - Papirdesign. Lace - Storyteller. Leavespunch - Martha Steward.

lørdag 16. juli 2011

Butterflies and circles

I have made a card that gives me assosiacions of summer with the butterflies, the flowers and the colours.I'm entering this challenges:
Cute Card Thursdag: Going round in circles

Materials: Image from internett. Lace, charm and flowers - Kuttut. Liefpunch - Martha Stewart. Pearls - Kort&Godt.

fredag 15. juli 2011

Kun ett mønsterark

Scrappekammeret har en utfordring hvor det kun skal brukes ett mønsterark. Her er mitt bidrag.


Papirene fra Melissa Frances 5'th avenue er bare så lekre! Jeg har kjøpt et hefte med 6x6", så denne serien kommer det til å bli mer kort av fremover.


Kantene er rufset opp litt og blomstene har fått glitter på seg.

Jeg sliter litt med å knyte fine sløyfer. Er det noen som har en link til en god tutorial eller noe? Jeg blir veldig glad for alle tips :-)
Materialer: Papir - Melissa Frances 5'th avenue. Bilde - klippeark Pion design "Från Mormors Vind". Blomster - Storyteller. Perler - Kort&Godt. Knapp - Søstrene Grene.

torsdag 14. juli 2011

Monokromatisk

Det er alltid gøy og utfordrende å lage et kort i bare en farge, uten at det blir kjedelig og uten liv. Det kommer vel ikke som noen stor bombe at jeg har valgt brun i forskjellige toner..


Jeg er veldig glad i perleboksene til Kort&Godt som har farger i forskjellige sjatteringer. Perlene jeg har brukt her er fra en boks med forskjellige bruntoner.


Med dette kortet deltar jeg i utfordringen til Papiravisen "monokromatisk".

Jeg bare må få skryte litt av nettbutikken Kuttut. De har helt uslåelige priser på bl.a. charms og kakeservietter. Dessuten veldig lav porto. Jeg bestilte varer på søndag og hadde varene i postkassen på tirsdag - slå den! (Da mailet jeg over kvittering fra nettbanken.) Du finner link på venstre side i sidebaren under nettbutikker.

Materialer: Papir - Melissa Frances "5'th avenue", brun remse - rest. Bilde - klippeark fra Pion design "Från Mormors Vind". Kantpunch - MS. Perler og diecut - Kort&Godt. Blomster - Storyteller. Bladpunch - Papermania. Tekststempel - Ladybug.

onsdag 13. juli 2011

A vintage christmascard

Red and green are maybe the most common colours for christmas. I have made a vintage christmascard in light brown and white.


I have tried to create an illusion of snow and winter whith the white details.


This is my entry at the challenge over at Winter Wonderland "red and green must not be seen"

Materials: Paper - Prima. Picture from internett. Stamp - North Stamps. Lace and flowers - Storyteller. Pearls - Nille.

mandag 11. juli 2011

Cupcake

Dette cupcake-kortet var morsomt å lage :-) Det var også en fin måte å bruke opp litt restepapir på. Mange ark har jo en hvit bakside, og det er disse jeg har brukt til punchbordene. Jeg har tegnet malen selv. Deretter punchet jeg lengder som liksom skal være lag med krem. Perlene skal få forestille strøssel.


Har pyntet med diecut og noen få blomster, deretter påført litt glitter her og der.


Til slutt har jeg montert alt sammen på lilla bazzill og klippet rundt kantene. Jeg glemte å ta bilde av baksiden, men der har jeg montert et skrivefelt for en personlig hilsen. Kortet måler ca 15x15 cm.

Til slutt vil jeg bare tipse dere om at det er salg i Pandurobutikkene, jeg fikk kjøpt mye julescrap til 1/2 pris :-)
Med dette kortet deltar jeg i utfordringen til Panduro Hobby "ikke firkantet".

Materialer: Papir - rester. Perler og diecut - Kort&Godt. Punch - MS. Stempel - Ladybug. Blomster - Papirdesign.

lørdag 9. juli 2011

Siluett

Jeg syns alltid det er gøy å prøve meg på noe nytt. Spesielt gøy syns jeg det er å lage kort uten bilde eller noe bestemt motiv, det gir en ekstra utfordring.

Her har jeg riktignok et motiv, men denne gangen har jeg brukt en siluett jeg har funnet på nettet og klippet omhyggelig ut. (en utfordring i seg selv spør du meg, he he)


Her valgte jeg å lage en halv ramme. Ytterst har jeg brukt et kantstempel fra Viva. Deretter en blonde fra Panduro. Motivfirkanten er svertet med svart rundt kanten og satt på limputer.


Rosa blomst og roseknopper er fra Kort&Godt, det er også de lilla perlene. De grå blomstene i 2 sjatteringer er fra Papirdesign. Begge papirer fra DCWV.

Med dette kortet deltar jeg i utfordringen hos Kort o Mania "anything goes"

torsdag 7. juli 2011

Kun tekst

Nordsalten hobbyklubb har en morsom utfordring denne gangen, det er kun lov til å bruke tekststempel, altså ikke bilde eller motivstempel.


Her er de fleste materialene fra Kort&Godt. Blomstene og stempelet er fra en premie jeg vant hos dem for en tid siden. Perlene og diesen er også derfra.


Det synes ikke så godt på bildet, men hyssingsløyfen er festet på en beige knapp.


Blonden jeg har brukt er fra Kuttut. Den er veldig sukkersøt-rosa, men med denne bakgrunnen syns jeg den passet fint. Det er påført rosa glitter litt her og der. Papiret er fra DCWV.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...