Følgere

fredag 27. desember 2013

Favoritter 2013

Så fort tiden går.. Nå skriver vi 2014 om noen få dager. Det er på denne tiden jeg tenker over året som har gått, og er spent på hva som vil skje det neste året. I januar i år fikk jeg mitt første barnebarn og han har gitt meg enormt mye glede og lykkelige stunder. Men vi har også mistet to familiemedlemmer. Det er jo slik livet er, sorg og glede går hånd i hånd. 

Jeg hadde lyst til å vise dere mine 10 favoritter av kortene jeg har laget i år. 
Det er veldig hyggelig om du legger igjen en hilsen og forteller hvem av disse kortene som er din favoritt :)


søndag 22. desember 2013

Nå er julen her

Nå har det vært stille her på bloggen min i hele desember. Jeg har faktisk ikke lagd så mye julekreasjoner, og det har vært så mye annet å gjøre, så det er ikke blitt mye tid på hobbyrommet.

Nå har julefreden senket seg over meg, juletreet er pyntet og alt er på plass. Flotte nissefar står i gangen og ønsker gjestene velkommen.


Julefestlighetene starter i kveld når både min manns og mine voksne barn med samboere kommer på kalkunmiddag. På julaften skal jeg til min sønn hvor hele min og svigerdatters familie kommer. Det er mitt barnebarns første jul så jeg gleder meg såå mye. 

Jeg vil få takke dere alle for besøk og hyggelige kommentarer gjennom året som har gått. Jeg setter veldig stor pris på de. Vil også takk dere for alle de lekre kreasjonene dere har delt, dere gir meg så mye inspirasjon!

Jeg ønsker dere alle en fredelig god jul sammen med deres kjære
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...